Jenny Jernunger

Prinsessan
I tisdags var det hårdträning för Sonata igen. Madde kom ut och tömkörde henne och hon var sååå fin!! Först började hon med att bara lösgöra och stretcha henne i sidorna och sen tränade hon lite mer på att spänna bågen och sätta liiite mera tryck i henne. Och hon var sååå fin! Även i galoppen orkade hon bärs sig och var liksom riktigt fin!! Så stolt över henne som utvecklas hela tiden!!!  (null)
(null)
(null)

 I torsdags matchqde jag ihop en jättefin outfit, matchade lindor med schabrak och pannband.  Alltså såå snyggt!!!  (null)

Sen red jag ett pass i ridhuset. Jobbade på lite sånt som Madde sa åt mig att träna på. Så då jobbade vi lite med förvändgalopp, fattningar, öppna, sluta och skänkelvikningar. Ganska basic grejer men sånt som Sonata verkligen behöver öva på. Och hon var jättefin och pigg men lite ofokuserad, var dock typ 4 hästar i ridhuset så blev ganska fullt... kan ju va därför hon blev lite stressad, men det är bara bra träning!  (null)

Vi är även anmäla till vår första tävling🙈 blir en Lc:1 på ridskolans klubbmästerskap. Vi har inga mål alls utan vi vill bara ta oss igenom programmet utan problem. Jag är sjukt nervös men jättetaggad🤩