Jenny Jernunger

Lite i taget gör mycket i längden
Som ni märkt har jag inte skrivit på ett par dagar. Det är helt enkelt pga att jag glömt bort att blogga efter mina ridpass, eller egentligen har jag väl väntat på att få ihop bra material hit till bloggen. 
 
Vi har ridit två pass ute i skogen, vi tränar på att slappna av, våga gå fram trots att hon inte helt ser underlaget och så tränar vi kondition. Sen har vi såklart väldigt kul när vi är ute och galopperar i skogen. Än så länge kan vi bara galoppera när vi är inne i skogen. Men vi ska snart börja öva på att våga gå fram på öppna, nya, ytor också. 
 
Efter varje skogsritt har jag också värmt av på planen. Hon har varit så sjuuuukt fin!! Speciellt i galoppen. Känns verkligen som att hon börjar utveckas, och det känns som att hon tycker det är kul! Det är det som är det bästa, hon tycker verkligen att det är så himla kul! Traven har också blivit mycket bättre, hon bär dig bättre och orkar jobba mer med ryggen. Med lite mera kondition kommer det bli så himla bra!!
 
Från ett av passen. 
 
Vi har även haft ett pass då jag tränade Emilia igen. Det gick superbra! Sonata skötte sig också superbra, vilket är viktigt när Emilia rider så att hon får upp sitt självförtroende igen. Vi jobbade mest i skritt och sen en del trav. Vi var ute på planen och det var jättemycket snö så det var lte jobbigt för dem båda, men det funkade! Vi tränade balansen och stallningen. Emilia kom ihåg det jag sagt till henne gången innan, så det var superbra!
 
Sen hade Sonata en vilodag och likaså jag. 
 
Nu idag var vi i ridhuset och red ett riktigt allroundpass. Värmde först upp med lite skänkelvikningar och travarbete. Galopperade sen lite på slapp tygel i båda varven innan pappa fick bygga fram ett litet hinder som jag hoppade några gånger. Hon hoppade riktigt bra vissa språng. Med mer rutin kommer hon bli riktigt fin. 
 
Några bilder från idag
 
Vill ni se många bilder eller mindre bilder? Gilla om ni vill ha många och gör inget om det räcker som det är!