Jenny Jernunger

Breezer & Sonata x2
Har nu både torsdag och fredag varit hos både Sonata och Breezer. 

I torsdags var jag först till Breezer. Red ett pass med Alina&Celliona. Vi började med att värma upp en sväng i skogen och sen gick vi in i ridhuset och red lite dressyr/markarbete. Ställde fram en liten bock som vi red över ett par gången predika olika vägar in, olika tempo osv. Breezer var sååå lugn och fin! Han var verkligen avslappnad och jobbade helt fantastiskt!  (null)
(null)

Sen gick jag bort till Sonata, fixade allt i stallet och sen kom Alina bort och hjälpte mig ta in henne och Kalle så jag slapp gå två gånger. Sen borstade,masserade och pysslade jag med Sonata i typ en timme. Hon tyckte det var sååå skönt!!! (null)
(null)

Igår var jag först till Breezer. Red en liten sväng barbacka. Dock flög jag av när vi skrittade fram då han blev rädd för hästarna i sommarhagen och kastade sig iväg. Och jag som satt barbacka på långa tyglar var inte alls beredd hehe. Men efter det gick vi bort till planen och joggade lite. Red igenom honom trav och galopp och tog några små språng. Han älskar verkligen att ridas barbacka!! (null)

Efter detta gick jag bort till Sonata där jag mötte upp fam. Fastesson. Sen fick Emilia rida ett pass på planen ute och även jag red en kort sväng bara för att känna lite på henne. 
Egentligen skulle vi ju haft återbesök på kliniken igår men dom ringde och bokade om pga personalbrist så på måndag ska vi dit istället. Hoppas verkligen på positiva besked!!!❤️❤️ (null)