Jenny Jernunger

Sen sist
Vad har hänt sen sist? Jo jag har ridit både Loppan och Sonata och det har gått väldigt bra!! 

Förra lördagen hade jag först Sonata, klev upp tidigt och var i stallet vid 9, gjorde då iordning henne och red direkt ett pass på planen. Red med den nya dressyrsadeln och hon var verkligen jättefin, superpigg och frammåt och det märks att hon älskar att gå ute, och även galoppen blev jättefin!!! (null) 
(null) 
(null)

På kvällen red jag även Loppan i ridhuset och där red jag över en liten bock, han skuttade fint och avslappnat och bytte galoppjättefint över den (null)

På söndagen red jag Loppan igen, red då lite mera dressyr i ridhuset. Tänkte egentligen rida ute men det var så kallt så vi fick gå in... jobbade mycket med frammåtbjudning och att han skulle komma upp lite i formen men ändå vara igenom i ryggen. Och när han väl kommit igenom kunde vi göra skänkelvikningar i både trav och galopp, han var väldigt fin!!! (null)

Sen tog jag två dagars ledigt men beställde ett schabrak på juldagen, en lite försenad present till mig själv 😁 (null)

I onsdags red jag Sonata i ridhuset, hon var helt magisk! Gav verkligen en jättefin känsla!!! Så nöjd med henne och att galoppen äntligen fungerar, jag får fortfarande jobba men hon gör det ändå så himla bra!!! (null)

Igår tänkte jag rida på utebanan men tyvärr var den för isig för att det skulle funka... får försöka rida ute på ovalen nån dag sen istället. Red iallafall i ridhuset igår, tränade mycket på att hon skulle böja sig i sidorna och ställa rätt osv. Red även igenom Lc:1 och det kändes riktigt bra förutom att hon tjurar ihop lite när hon måste gå så fint så länge, men det ska nog bli en bra säsong tror jag!! (null)
(null)
(null)