Jenny Jernunger

LC:1
Som jag skrev tidigare i veckan red ju jag en programträning igår. Startade LC:1 med Breezer. Jag gick in med ganska låga förväntningar eftersom han aldrig startat dressyr förut och inte vi tillsammans heller. 

Började morgonen med att han hade två väldigt lösa skor som vi var tvungna att fixa. Kim som äger stallet var jättesnäll och hjälpte oss med det. Sen fixade vi honom och gick bort till ridskolan. 

Red fram ganska länge, mest skritt från början så att han skulle bli mjuk och avslappnad. Sen travade och galopperade jag igenom honom och då var han mest bara springig, men gjorde några helt klockrena byten! Superkul! Sen började jag skritta igen och jobba lite skänkelvikningar för att då igenom honom. Han vart då jättefin och det höll i sig i alla gångarter. Han var faktiskt riktigt fin trots alla hästar och lite blåst, såå nöjd! 

Väl inne på banan blev han spänd igen. Allt var så nytt och jag blev lite nervös. Men vi klarade av alla moment, fick 5,5-6,5 så inga låga och inga höga poäng. Är ändå hur nöjd som helst med våra 62% i debuten. Finaste finaste hästen❤️❤️
(null)
(null)

När vi var klara med Breezer och allt som skulle göras  i stallet så skjutsade vi hem Emilia och sen åkte vi till Sonata. Åt först lite lunch och sen fixade vi allt i stallet. När det var klart tog jag in henne, borstade av henne, och lät henne beta en stund innan vi släppte ut henne i hagen igen. Hon är så mysig💖 (null)
(null)