Jenny Jernunger

Tisdag
Ligger lite efter med inläggen nu men tänker att det inte gör skitmycket eftersom jag är bortrest och inte kommer rida förns på tisdag nästa vecka...
(null)

I tisdags var jag iallafall hos både Breezer och Sonata. Var först till Breezer och red ett litet allroundpass. Började med att rida dressyr, försökte få honom lite mjuk och fin men han var bara pigg å springig så då fick han rulle över ett litet kryss på ca 25/30cm ett par varv i varje varv och då lugnade han ner sig och blev jättefin!! Red med Alina som hoppade Celliona, vilket garanterat också var en faktor till att han blev så taggad. Han ville ju också hoppa såklart!!

Men när han väl sprungit av sig lite och fått ur den värsta energin ur kroppen så blev han jättefin!! Han kunde gå lång låg utan att jag ens behövde anstränga mig. Han har kommit så långt i sin utveckling!!!  (null)
(null)

Lägg även märke till hur formen efter sadeln gjort ett svett märke på schabraket Hahahhah!!
(null)

Här är mina favoriter!! (null)

När allt var klart hos B gick jag bort till Sonata där alla sysslor redan var färdiga så jag och Monica gick direkt ner och hämtade bästisarna nere i sommarhagarna.  (null)
(null)

Här är hon i sitt nya fina flugtäcke som hon verkligen älskar!! 

När vi kom upp från hagen satte jag bara på schabrak och barbackagjord, tränset åså stack vi ut på en mystur i skogen. Hon var jättefin och såå lugn nästan hela vägen. Jobbade även henne i form nästan hela vägen och hon var så fantastik!! Om hon fortsätter på det viset kommer hon snart börja bli jättefin i kroppen!! Älsklingen❤️ (null)
(null)

Detta var alltså allt för idag. Imorgon eller senare under helgen kommer ett inlägg om onsdagens äventyr, om man nu kan kalla det äventyr;)