Jenny Jernunger

Veckan
Dålig bloggvecka denhär veckan... har haft prov nästan alla dagar och därför fokuserat på att plugga efter stallet istället för att blogga. Därför skriver jag ikapp lite nu. 

I tisdags hade jag Sonata, fixade först stallet och sen longerade jag henne på utebanan. Hon var VÄLDIGT pigg och lite busig och ganska spänd. Dock väldigt fin och slappnade av fint på slutet. Passade även på att fota kroppen och även fast bilden är dålig ser man att hon blivit finare (null)
(null)

I onsdags var det ridskolan. Jag red Kiara och vi red typ lite markarbete. Ganska många övningar i en då vi både hade travbommar, studs, kryss med travbom framför och några bommar med en oxer, finns film på min instagram om någon vill se. 
Kiara var iallafall helt fantastisk. Hon har verkligen växt upp och förstår vad hon ska göra. Hon börjar lära sig avstånden och när hon kommer fel så rättar hon sig och löser det. Men bäst av allt är att hon var så himla avspänd och härlig. Blir så kul att rida när hon funkar så bra!! 

Sen i torsdags red jag Sonata i ridhuset. Jobbade bara lite dressyr med fokus på att ha lite längre steg utan att rida på frammåt. Hon var riktigt fin och orkade bra, även galoppen var fin.  (null)
(null)

Igår fick Sonata gå ett markarbetespass i ridhuset. Hade tänkt rida ute men det var så knöligt att jag inte ville riskera att hon skulle snubbla och vricka sig. Hade iallafall en stund och några travbommar som vi sen flyttade om till ett litet hinder sen. 
Sonata var superfin och pigg. Hon orkade genom hela passet och när jag gör rätt så gör hon så himla rätt. Hon är så fin min lilla skrutt❤️
Även detta finns på film på min instagram:)
(null)

(null)